Kurum Dışı

• Sempozyum & Kongre
  • Manisa
  • Aile ve sosyal Hizmetler Bakanlığı
  • Bilişim teknolojileri ve hizmetlerinde erişebilirlik konusunda sürdürülen faaliyetlere katkı sağlamak, mevcut durumu ve sorunları  tespit etmek ve çözüm önerilerini tüm paydaşlarla geliştirmek amacıyla Bakanlığımızın düzenleyici kurumlar arasında yer aldığı, Manisa Celal Bayar Üniversitesi ev sahipleğinde ve Engelsiz Bilişim Platformu organizasyonu ile düzenlenen BİLTEVT'2024 Uluslararası Engelsiz Bilişim Kongresi, 25- 27 Eylül tarihlerinde Manisa Anemon Otel'de yüz yüze ve çevrimiçi olarak gerçekleştirilecektir.

Kamu kurum ve kuruluşları, üniversiteler, STK'lar ve özel sektörden uzmanların yer almasının beklendiği Kongreye, kayıt formu doldurularak başvuru yapılması gerekmektedir. Kongreye katılım ücreti bulunmamaktadır ancak ulaşım ve konaklama giderleri katılımcılara aittir. Kayıt formu ve kongreye ait detaylara link üzerinden ulaşılmaktadır.