Kurum Dışı

• 26.08.2024 - 26.11.2024
  • Dergi
  • Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
  • Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Tıp ve Diş Hekimliği Fakültelerinin ortak yayın organı olan Meandros Medical and Dental Journal (e-ISSN: 2149-9063), tıp ve diş hekimliği alanındaki yüksek kaliteli klinik ve deneysel araştırmalar, derlemelere katkıda bulunmak amacıyla makale gönderim çağrısında bulunmaktadır.

Meandros Medical and Dental Journal, 2000 yılından bu yana uluslararası ücretsiz ve açık erişim modeliyle, yılda dört kez (Mart, Haziran, Eylül, Aralık) yayınlanmaktadır. Dergi, klinik ve deneysel araştırmalar ile güncel konulara dair davetli derleme makalelerini ingilizce olarak kabul etmektedir. Yayınlarımız, TÜBİTAK/ULAKBİM, ESCI, EBSCO, Embase, CINAHL, Gale, ProQuest, J-Gate, Türkiye Alıntı Dizini, Hinari, GOALI, ARDI, OARE, AGORA, IdealOnline, CABI ve Türk Medline gibi önemli veritabanlarında indekslenmektedir.

Çalışmalarınızı dergiye göndermek, araştırmalarınızın geniş bir akademik kitleye ulaşmasını sağlayacak ve bilimsel katkılarınızı daha geniş bir platformda paylaşmanıza olanak tanıyacaktır.