Kurum Dışı

• 12.06.2024 - 1.08.2024
  • Dergi
  • Sivas Cumhuriyet Üniversitesi
  • Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Yapay Zekâ ve Veri Bilimi Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin koordinatörlüğünde, Yeni Türkiye Stratejik Araştırma Merkezi işbirliğiyle, "Yeni Türkiye Dergisi Yapay Zekâ Özel Sayısı" hazırlanmaktadır. Ülkemizde yapay zekâ alanında gerçekleştirilen çalışmaları ve ülkemizin bu alandaki gelecek vizyonunu da içeren, her alandaki yapay zekâ ile ilgili derleme ya da orijinal araştırma olabilecek yazılarınızı, 4-8 sayfa aralığında sınırlı olmak üzere 1 Ağustos 2024 tarihine kadar yeniturkiye@yeniturkiye.com/ yturkiye@gmail.com  adreslerine gönderebilirsiniz.

Derginin basılmasının ardından 2024 yılının Ekim ayı içerisinde dergideki yazılarla ilişkili olarak "3.Uluslararası Cumhuriyet Yapay Zekâ Uygulamaları Konferansı (CAIAC-2024)" düzenlenmesi planlanmaktadır. Konuya ilişkin makale çağrısı metni /Afis/Uploads/sivas.PNG