Kurum Dışı

• Sempozyum & Kongre
  • Ankara
  • Hacettepe Üniversitesi
  • Hacettepe Ünversitesi Hukuk Fakültesi Ticaret Hukuku Ana Bilim Dalı tarafından, yargıtay 4. ve 11. Hukuk Daireleri, Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK) ve Türkiye Sigorta Birliği katkılarıyla 11-12 Ekim 2024 tarihlerinde "IV. Sigorta ve Şirketler Hukuku Sempozyumu" düzenlenecektir. Sempozyumda sigorta hukuku ve şirketler hukukuna ilişkin konular ele alınacaktır. Sempozyuma tebliğ sunarak katılmak istenilmesi durumunda  Ad-Soyad, Telefon, E-mail ve Kurum bilgileriyle beraber tebliğ konusuna ilişkin başlığı ve 300 ila 500 kelime uzunluğunda olmak üzere tebliğ özetlerini 25 Ağustos 2024 tarihine kadar hacettepehukuksempozyum@gmail.com adresine göndermeleri gerekmektedir.

Sempozyuma katılım ücretsiz olup program yüz yüze gerçekleştirilecektir. Bilgi almak için ilgili mail adresi: rumeysa-yildirim@hacettepe.edu.tr